Produkter for vanilje og vanillin (2)

Vaniljestenger - Vanilje

Vaniljestenger - Vanilje

For forventninger som møter behovene til gastronomi, med fokus på bakverk, iskrem, bakeri, sjokolade, inspirert av kompetanse for internasjonal utvikling. Det finnes mer enn 100 varianter av vaniljetrær, men bare 3 store gir aromatiske belger. Pompona: mindre enn 1% av verdens produksjon, deres aromaer er ikke veldig populære for matapplikasjoner. Til stede i Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana... Planifolia: mer enn 95% av verdens produksjon, mange sier at "det er aromaen av vanilje". Den eneste varianten etablert i Madagaskar, men også i Mexico, PNG, India, Komorene... Tahitensis: resultatet av en kryssning mellom Planifolia og Pompona-varianter, de er mest kjent fra Tahiti eller PNG. Det er takket være vår kunnskap og kompetanse at vi har samlet de beste variantene av vanilje for å tilby deg et utvalg av varierte og eksepsjonelle vaniljestenger.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C